بستن

اولین دارو برای دیستروفی عضلانی دوشن تأیید شد


روز دوشنبه یعنی دیروز سازمان غذا و دارو‌ی ایالات متحده دارویی برای درمان دیستروفی عضلانی دوشن را که ساخت آن بحث‌برانگیز بوده است، تأیید کرد. دیستروفی عضلانی دوشن بیماری ژنتیکی‌ای است که اعلب پسران را روی ویلچر می‌نشاند و آنان را به مرگ زودهنگام محکوم می‌کند. این تأیید پروسه‌ای طولانی داشته که طی آن سازندگان دارو باید اثربخشی آن را اثبات می‌کردند.

در بیماری‌های نادر، ساخت داروهای جدید با چالش‌هایی همراه است؛ چون افراد کمی با این بیماری‌ها درگیرند و دانسته‌های علمی بسیار کم است. بنابراین برای تأیید اثربخشی این دارو سازندگان آن قرار است به مدت ۲ سال روی نتایج بالینی آن تمرکز کنند  تا اگر بهبودی در وضع بیماران حاصل شد، برای عرضه‌ی آن وارد عمل شوند.

اثر کلیدی این دارو با ساخت پروتئینی به نام دیستروفین خود را نشان می‌دهد. بدون این ماده فیبرهای عضلانی از کار می‌افتند و حرکت ارادی غیرممکن می‌شود. شرکت سازنده‌ی این دارو، Sarepta Therapeutics، روی ۱۲ بیمار آن را امتحان کرده و تست توانایی راه رفتن به مدت ۶ دقیقه از آن‌ها گرفته شده است ولی همان طور که گفته شد این مقدار از آزمایش کافی نیست و حتی از دارونما هم استفاده نشده است.

در آوریل همین سال سازمان غذا و داروی آمریکا به دلایل نام‌برده طی ملاقاتی یک روزه با سازندگان دارو به نتیجه‌ای نرسید. والدین بیماران به همراه فرزاندان خود روی ویلچر نیز با اجتماعی درخواستشان را برای ساخت این دارو برای بیماری ناامیدکننده‌ای مثل دیستروفی عضلانی دوشن اعلام کردند ولی Janet Woodcock، مدیر بخش تأیید داروی این سازمان، اعلام کرد که تا وقتی که مدارکی دال بر اثربخشی این دارو ارائه نشود دارو تأیید نخواهد شد.

اولین دارو برای دیستروفی عضلانی دوشن تأیید شد

مکانیسم عملکرد


برچسپ :اولین دارو برای دیستروفی عضلانی دوشن تأیید شد

next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1397/10/24     
تعداد مشاهده :6710

تولید کلیه مصنوعی پوشیدنی امکان پذیر شد 


تولید کلیه مصنوعی پوشیدنی امکان پذیر شد
محققان انجمن شیمی آمریکا ماده جدیدی را ساختند که قادر است اوره را جذب کند و امکان تولید کلیه مصنوعی پوشیدنی را برای بیماران دیالیزی فراهم می کند.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این نانوماده جدید که MXene نام دارد، از نانوصفحات دو بعدی از جنس کاربید فلزات تشکیل شده است و به جای تجزیه اوره، مولکول های این ماده را در بین صفحات خود به دام می اندازد.

این ماده در دمای اتاق قادر است 94 درصد از ضایعات حاصل از دستگاه های دیالیز را جذب کند. در آزمایشات اولیه مشخص شد عملکرد این ماده در دمای بدن یعنی 37 درجه سانتیگراد بهتر از عملکرد آن در دمای اتاق است.

معمولا بیماران دیالیزی سه نوبت در هفته از دستگاه دیالیز استفاده می کنند. اما به دلیل این که عملکرد این دستگاه در مقایسه با کلیه ها که به طور دائمی خون را تصفیه می کنند، بسیار ضعیف تر است، زندگی این بیماران از کیفیت پایینی برخوردار است. 

به همین علت محققان به دنبال راهکارهایی برای تولید کلیه های مصنوعی پوشیدنی هستند تا امکان تصفیه خون این بیماران به طور مستمر فراهم شود. اما یکی از چالش های اصلی محققان اوره است. دستگاه های دیالیز موجود برای تجزیه مولکول های اوره خون به آمونیاک و دی اکسید کربن از آنزیم های خاصی استفاده می کنند. اما میزان آنزیم موردنیاز برای انجام فرآیند شیمیایی تجزیه به اندازه ای زیاد و حجیم است که نمی توان آن را در یک قالب یک دستگاه تصفیه خون پوشیدنی به کار برد.

این در حالی است MXene اساسا نیازی به آنزیم ها ندارد و برای خارج کردن اوره از خون به جای تجزیه آن، مولکول های اوره را جذب می کند. بدین ترتیب مشکل آنزیم مورد نیاز و حجم زیاد آن حل می شود. علاوه بر این MXene آسیبی به سلول ها وارد نمی کند و برای استفاده انسان کاملا ایمن است. به اعتقاد محققان این ماده می تواند رویای ساخت کلیه های مصنوعی پوشیدنی را به حقیقت بدل کند. 

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه ACS Nano منتشر شده است.

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )

تاریخ ارسال :  1397/7/27     
تعداد مشاهده :6324

راهکار جدید برای درمان ناشنوایی

تهران – ایرنا - محققان دانشگاه روچستر انگلیس توانستند سلول های حسگر مویی در بخش حلزونی گوش داخلی را رشد دهند. این راهکار قدم بزرگی در درمان ناشنوایی است.

درمان ناشنوائي

به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این سلول های حسگر وظیفه تبدیل امواج صوتی به سیگنال های الکتریکی را بر عهده دارند و در اثر پیری یا آسیب های صوتی برای همیشه از بین می روند. 


محققان پیش از این درون گوش پرندگان مجموعه ای از گیرنده ها موسوم به فاکتور رشد اپیدرمی (EGF) را شناسایی کردند که مسئول فعال سازی سلول های پشتیبان اندام شنوایی هستند. این سلول ها پس از تحریک شدن، موجب شکل گیری و رشد سلول های حسگر مویی جدید می شوند.در بدن پستانداران نیز فاکتور رشد اپیدرمی وجود دارد، اما موجب رشد سلول های حسگر مویی در گوش نمی شود.
محققان کار خود را با این فرض آغاز کردند که تحریک گیرنده های فاکتور رشد اپیدرمی می تواند منجر به رشد مجدد سلول های حسگر مویی در پستانداران شود.
محققان برای بررسی این فرضیه، روش های مختلفی را مورد استفاده قرار دادند و در نهایت مشخص شد با تحریک گیرنده های موسوم به ERBB2 زنجیره ای از رخدادها به وقوع می پیوندد که در اثر آن سلول های پشتیبان حلزونی تولید مثل کرده و فرآیند تحریک سلول های بنیادی مجاور را برای تبدیل شدن به سلول های حسگر مویی آغاز می کنند. این فرآیند علاوه بر رشد سلول های حسگر مویی جدید، امکان یکپارچه سازی این سلول ها را با سلول های عصبی نیز فراهم می کند.
به گفته محققان فرآیند درمان ناشنوایی بسیار پیچیده بوده و مستلزم مجموعه ای از تغییرات سلولی است. برای این منظور باید سلول های حسگر مویی مجددا رشد کنند، عملکرد درستی داشته باشند و به شبکه نورون های مناسب متصل شوند. بنابر این رشد مجدد سلول های حسگر مویی گام اول در این فرآیند محسوب می شود و هنوز راه درازی تا درمان کامل ناشنوایی باقی مانده است. 
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه European Journal of Neuroscience منتشر شده است.

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/24     
تعداد مشاهده :6257

تشخیص سرطان ریه در مراحل اولیه امکان پذیر شد



اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی,
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیا موفق به توسعه روشی شده اند که قادر به تشخیص سرطان ریه در مراحل اولیه است. 

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، سرطان ریه سلول غیر کوچک یا NSCLC مرگبارترین نوع سرطان ریه است؛ چراکه تا مراحل پیشرفته تشخیص داده نمی شود و امکان جراحی و درمان را در اختیار پزشک قرار نمی دهد.

 محققان برای حل این مشکل موفق به توسعه یک آزمایش خون شده اند که بیماری را در مراحل بسیار اولیه تشخیص می دهد.

 در این روش که EFIRM نام دارد، جهش های پروتئین گیرنده فاکتور رشد اپیدرمی (EGFR) با دقت و سرعت بالا قابل شناسایی است. این جهش در بیماران مبتلا به سرطان ریه سلول غیر کوچک بوجود می آید. این روش بسیار دقیق و ارزان قیمت است و می تواند بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهد. در صورت تشخیص بیماری در مراحل اولیه، امکان جراحی و درمان وجود دارد.

این روش همچنین برای نظارت بر درمان و تشخیص عود بیماری نیز قابل استفاده است.

محققان در تحقیقات قبلی موفق به اندازه گیری دو جهش EGFR در نمونه خون بیماران مبتلا به سرطان ریه سلول غیر کوچک شدند. این دو جهش p.L858R و Exon 19del نام دارد. در این مطالعه جدید شناسایی این دو جهش در مراحل بسیار اولیه امکان پذیر شده است. دقت این روش بیش از 90 درصد است.

بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، سرطان ریه علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان و دومین سرطان شایع است. از هر چهار مرگ ناشی از سرطان، یک مورد به دلیل سرطان ریه است. مطالعات نشان می دهد تشخیص و درمان سریع بیماری موثرترین روش در افزایش طول عمر بیمار است.

 سرطان ریه معمولا در افراد سالمند دیده می شود. از هر سه بیمار مبتلا به سرطان ریه، دو مورد بالای 65 سال سن دارند و کمتر از دو درصد مبتلایان کمتر از 45 سال سن دارند. میانگین سن مبتلایان 70 سال است. از هر 14 مرد، یک نفر به سرطان ریه مبتلا می شود و این آمار در میان زنان، یک از 17 زن است.

 نتایج این مطالعه در نشریه The Journal of Molecular Diagnostics منتشر شده است.

  

گرد آورنده : irsanat.com :( ولی براتلو )

تاریخ ارسال :  1397/7/18     
تعداد مشاهده :6281

تحقیقات جدید در مورد داروهای دیستروفی عضلانی


تحقیقات جدید در مورد داروهای دیستروفی عضلانی

مقدمه :

دیستروفی عضلانی یک اصطلاح است که طیف وسیعی از شرایط ناتوان کننده عضلات را توصیف می کند.

علت چندین نسخه از این بیماری جهش ژن هایی است که به محافظت و تعمیر الیاف عضلانی کمک می کنند. به عنوان مثال، جهش در ژن DMD باعث ایجاد دیستروفی عضلانی دوشن یا بکر می شود. آنها می توانند تولید دیستروفین، یک پروتئین ضروری برای سلامت عضلات را از بین ببرند یا به طور قابل توجهی کاهش دهند.




منبع : سایت خبری دیسترفی musculardystrophynews.com ترجمه سایت ایران صنعت
برچسپ : تحقیقات جدید در مورد داروهای دیستروفی عضلانی ، دیسترفی عضلانی ، داروهای دیسترفی عضلانی

next

گرد آورنده : irsanat.com :( محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1397/6/25     
تعداد مشاهده :4068
دیگر مطالب مرتبط با موضوع : تازه های پزشکی


آخرین مقالات ارسالی

دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 116
تاریخ :1403/2/08
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.